Wie zijn wij?

Motorclub De Megafoon is een vereniging van motorrijders en motorliefhebbers en bestaat inmiddels meer dan 40 jaar. De club is opgericht op 1 december 1973, en de ruim 160 leden zijn afkomstig uit de wijde omgeving rondom Twello. We hebben rijdende maar ook niet rijdende leden in diverse leeftijden.
Zowel de rustige toerder als de sportieve rijder zijn in de club vertegenwoordigd op willekeurige motormerken. Ook de niet rijdende liefhebber van motoren of de motorsport is van harte welkom bij onze club. Als vereniging hebben we niet alleen een rijke geschiedenis in het organiseren van motoractiviteiten maar ook nu wordt er elk jaar veel door en voor de leden georganiseerd. Van het houden van een biljarttoernooi tot het organiseren van Wereldtrips in Europa.

Om eens kennis te maken met de club, een praatje te maken, of op een andere wijze plezierig vertoeven, nodigen wij u dan ook van harte uit.
In ons eigen gebouwde clubhuis kunnen we leden en niet leden welkom heten op de wekelijkse clubavond. Deze vindt plaats op vrijdag.

Geef een reactie

Fotogalerij

p1020631 dsc_0674

Sponsoren

winterwarmte_web verheul_web