Wie zijn wij?

Impressie van een ruime week naar de UK

Motorclub De Megafoon is een vereniging van motorrijders en motorliefhebbers en bestaat inmiddels 50 jaar. De club is opgericht op 1 december 1973, en de ruim 160 leden zijn afkomstig uit de wijde omgeving rondom Twello. We hebben rijdende maar ook niet rijdende leden in diverse leeftijden.

Zowel de rustige toerder als de sportieve rijder zijn in de club vertegenwoordigd op willekeurige motormerken. Ook de niet rijdende liefhebber van motoren of de motorsport is van harte welkom bij onze club. Als vereniging hebben we niet alleen een rijke geschiedenis in het organiseren van motoractiviteiten maar ook nu wordt er elk jaar veel voor en door de leden georganiseerd. Van de wekelijkse zondagmorgen ritten tot het organiseren van “Wereldtrips” in Europa.

Om eens kennis te maken met de club, een praatje te maken, of op een andere wijze plezierig vertoeven, nodigen wij u dan ook van harte uit.

In ons eigen gebouwde clubhuis is iedereen welkom op de wekelijkse clubavond. Je kunt iedere vrijdagavond vanaf negen uur terecht.

Verder is er elke zondagochtend een Garmin-toerrit, uitgezet door Gerard. Cor heeft de koffie klaar vanaf 8 uur, om half negen vertrekken de vroege vogels, anderen vaak later. We rijden allemaal dezelfde route en zien elkaar vaak bij de koffiestop. Rij gewoon eens vrijblijvend mee!