Zondagmorgenrit 2 November.

Wie zijn wij? Forums Mededelingen Zondagmorgenrit 2 November.

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Frans van Beek 4 jaren, 4 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #8210

  Frans van Beek
  Bijdrager

  Met mooi weer en een grote opkomst met drie of vier groepen gereden.Het groeppie waar ik mee reed,Martin K voorop ,Jan v R,Leo B,Helmer v B,en Bert S,hadden een route over de ijsseldijk tot Kampen.daarna aan de overzijde binnendoor naar Hasselt.In de kern was het bij 1 groot gebouw errug druk.verder geen reet te beleven,horeca gesloten.Toen maar naar Genemuiden waar wel de horeca een andere dagbesteding aanhield.Lekker buiten gezeten in de zon met kofiie en juist ja.
  Wegen waren mooi schoon op een gedeelte waar grind gestrooid was na.Martin deed op dit stuk meteen een oefening vrije figuren.wij konden met beide handen aan het stuur uiteraard geen waardering te kennen geven.Alles bij elkaar een mooie gezellige tocht.Groeten Frans.

  #8211
  Jos Gensen
  Jos Gensen
  Sleutelbeheerder

  Klopt Frans, wij zijn richting Amersfoort geweest. Pracht route van Jan P. Helaas was DE ZAAK (koffiestop) gesloten dus 20 km verderop op een terrasje gezeten prima koffie EN OOK….. juist ja..

  Bijlagen:
  You must be logged in to view attached files.
  #8213
  Ruben Kleverwal
  Ruben Kleverwal
  Bijdrager

  Inderdaad een grote opkomst, maar liefst 30 motoren aan de start! Met Joan V als voorrijder uiteindelijk in Lunteren (Hotel/Restaurant De Wormshoef) terechtgekomen.
  Hier op het terras in de zon gezeten met koffie eneehhh, juist ja. Leuke route waarbij we nog 2x onze allroad vaardigheden konden oefenen 😉
  Op de Veluwe op sommige plaatsen wel wat blad op de weg, maar verder waren de wegen perfect. Wat verder opviel is dat Henne W (ja die met aanhanger) opvallend rustig reed en in elke auto een onopvallende politieauto zag 🙂

  Bijlagen:
  You must be logged in to view attached files.
  #8228

  Frans van Beek
  Bijdrager

  Ja Ruben.hoorde het met de koffiestop in Zwartsluis(geen Genemuiden).Dat het het beste financiele transactie gaat worden voor Henne.Hoorde ook dat het begrotingstekort kleiner wordt en de naheffing mogelijk voor iedereen gehalveerd wordt,behalve voor Henne dan.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.