40-Jarig jubileum

P1050941

Eigenlijk was, door het uitspreken van het openingswoord en de felicitaties van burgemeester Jos Penninxs, deze dag voor de Megafoon al geslaagd. De Burgemeester sprak de verwachting uit dat de club een groep mensen blijft die echt voor het motorrijden is. Het schitterende weer heeft er afgelopen zondag voor gezorgd dat veel motorrijders en mensen uit Twello en omgeving konden meegenieten van de vreugde van de Motorclub.

Vanuit het prachtige eigengebouwde clubhuis, werd een groot terras ingericht met bijbehorende tenten en marktkramen.

Glimmende motoren stonden te koop en er werd flink proefgereden. De lokale rijschoolhouder was flink druk met her-opstappers. Zo stonden er, solexen, bromfietsen 3-4-5 en zelfs 6 cilinder motoren eigenbouw, orgineel of mini. Er was een stand ingericht voor een alternatieve kofferbak verkoop; de tanktasverkoop. Voor de kinderen, chocolade en Ijs. Een springkussen en draaimolen en papa kon ook nog hamerslaan. Ook de classic rock band uit de jaren 70 deed het jubileum onderstrepen.

Topper deze dag was het optreden van Nederlands Kampioen Trial die met geprepareerde hindernissen hoogtes sprong van 9 meter. Zelfs over 2 durfals uit het publiek.

Het publiek was tevreden en de motorclub kan weer verder met het organiseren van de motorritten. Kon je als motorrijder niet aanwezig zijn bij dit feest, aanstaande Pinksteren is er nog ruimte voor deelnemers aan het  Megafoon Treffen in Zuid Duitsland.

Geef een reactie